Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här och nu

vi har bara
här och nu

då har redan
passerat

finns inget
att göra åt

gjort är gjort
det får vi ta

framtiden avgörs
här och nu

vi kan påverka
framtiden

när vi gör våra val
här och nu

med lärdommar
från det som hänt

ingen ide
att ångra

det som ej kan
göras ogjort

endast leva
här och nu

framtiden
avgörs

av mitt här
och av mitt nu

så att livet
levs som det ska

här och nu
och framåt




Fri vers av Gunsan
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-01 20:38



Bookmark and Share


  Miss Mod
En del saker går att rätta till, vännen, i efterskott.
2009-06-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Yessss
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan