Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

who cares

vem bryr om oss

när vi sitter på kanten av livet

kastar brödsmulor

och suckar

säger det spelar ingen roll

hur nästa ton blir

det är försent

att ge oss en chans






vem bryr sig om oss















inte du i alla fall.....




Fri vers av LulleBulle
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-01 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle