Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De finns dom som inte kan nåt, om produkten, speciellt hussäljare brukar vara såna typer... Här beskrivning av en....


Hebbe säljer häbre


Hebbe säljer hus
Ja inte vilka hus som helst
Säger han själv i alla fall
”de är världens bästa hus”
problemet för Hebbe är att många affärer
går i kras

Han brukar stöta på kvinnan i paret
Ja oftast kvinnan, han hade en ”storkund en gång”
En av den andra sorten, men ingen vet riktigt
Om det ar "både ock"
Hur de gick till, men bra överens kom dom...

Men när säljaren, Hebbe, stöter på kvinnan
Så brukar mannen tycka mindre om det
Så då brukar den spåra ur
Affären alltså...
Han bjöd ut henne på lunch
Utan hennes killes vetskap...

HAN blev "lite" irriterad
Lite lite lte "eller nåt"
"Du får väl bju mej på lunch också då"
"Jag är väl också kund"???
Men det blev ingen affär... dock
isärflyttning...

Av en händelse så fick jag i alla fall tag i en text
Långt senare
Ifrån den del av landet han flydde till
Efter alla sina svek... när han nästan hade fått
ett pris på sej, i alla fall löften om stryk både här och där
Som beskriver lite om hur andra kan se, redan efter nåt år
ett "nytt rykte"
På den som själv tycker sig vara ”stjärnsäljaren”

"Är det någon som har erfarenheter av att bygga med någon av dessa i Öxxxxx? Vi funderar på att bygga ett hus i xxxxxx. Vi har varit i kontakt med en husförsäljare som mest pratade om hur dåliga alla andra var och dessutom pratade om sina tidigare dåliga kunder. *skrattar* Inte så förtroendeingivande. Så jag skulle verkligen uppskatta ifall jag fick några referenser. Skicka gärna mess. För som jag förstått det hänger mycket på hur den enskilda säljaren är."

(Det är "bra" intryck….)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO