Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsnack


Du klagar på att jag
Snackar skit i den änden
Där ska liksom skiten vara

Och

Du snackar ju i andra änden
Där…. Ska man göra annat
Om inte du fattat det….

Prutt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO