Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte i tidens svepning


aftonrodnaden lyser sig in

i hjärtats innersta kammare


tänder stillhetens fyrverkeri

över själens spegelblanka ytskikt


kärlekens sökande tystnad

finner en stig

som leder till eldens glödande källa

genom ett slutet rum i tiden







Fri vers av D S
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-01 22:44



Bookmark and Share


    Patrique
Underbart där aftonens sällsamma kraft
manar till tanke. Raderna är som en stillsam
smekning - Mycket tilltalande i form och påtaglig
i sin känsla.
Stillheten som ett fyrverkeri - En förträfflig formulering !
2009-06-03

  Sturesdotter
Kärlekens sökande tystnad och ett slutet rum i tiden, där borde alla få vistas.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S