Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att orden sinar


Du sa, du har en
fotografisk blick
lite som min egen

jag tanker
Shit!
Vad menar hon med det

Blir mer och mer
fast vid dig och
trots att du bara
ar en bekant till en bekant
kanns det som att
du funnits har
sedan lange

Vi pratar i timtal
utan att orden
sinar
det finns alltid nagot
nytt att beratta for dig
och jag vantar med spanning
varje gang jag avslutar
en mening

Men radslan finns dar
vad kommer du tanka
nar vi ses pa riktigt

For an sa lange
ar du bara en
bekants bekant

Som jag pratar med
varje dag
pa facebook
















Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 244 gånger
Publicerad 2009-06-02 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren