Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenska toner hänger som ett smycke kring min hals


Sommarsmycke

¤
¤
¤
¤
Sommar
sommar sommar
radio p1
korsord blekt av solen
fluga i det kalla vinet

hängmattan gungar

bara fötter ler

fågel vippar på sin sjärt
nakenbad i sjön
du och jag
Det tror
jag
det.
¤
¤
¤
¤

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-02 09:01



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Visst är detta en sommar i sin linda. "du och jag Alfred" :)
2009-06-10

  Ronny Berk
en så välformulerad sommarskildring, helhetsintrycket förstärks av textens struktur ; smyckets form ...
2009-06-10

  Lili Samuelsson VIP
mm, här är det verkligen sommar, flugan och det blekta korsordet,mm
2009-06-03

    ej medlem längre
Sommarens skönaste symboler ses snyggt sammanstälda.
2009-06-02

  Quasimodo
Mycket sommarkänsla i denna !!!!
2009-06-02

    leelee
Fin ...och jag förstâr ju att formen ska likna ett smycke...men pga det du skriver (tror jag) sâ ser jag en stor skâl med glass och sked i... :-)
2009-06-02

  erkki
Nattdax är jakt, för en stor falcone
Lagom belysning av sommarfullmåne
en del jagar möss
en del får en köss
var det möjligen hon, Epione?
2009-06-02

  Miss Mod
Vackraste Epione, personifierat sommarsmycke.
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP