Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett infall om anfall Medför nu alltid en fickspegel!


Självdistans

För att alltid kunna skratta
Har jag stiftat en ny regel:
En sån riktigt löjlig kratta!
Säger mig min lilla spegel




Fri vers av erkki
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 11:06



Bookmark and Share


  walborg
Den var lustelig Du, och fin! Tack.
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki