Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig en så jobbig tid i mitt liv

Du försökte hela tiden göra illa mig
Jag borde ha förstått bättre
Men jag litade på dig och trodde att du älskade mig
Men ack så fel jag hade
Så, så fort jag får syn på dig nu och hör att du skriker mitt namn vänder jag genast på klacken och springer så fort jag bara kan
Så långt bort ifrån dig som möjligt
Vill inte bli sårad mer
Det gör alltför ont
Så det är bättre att du och jag håller oss ifrån varann
Yeah!

Du gav mig en så jobbig tid i mitt liv……..

Ken Cassel
2/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 14:57



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så tungt och plågad det känns i dina rader!!!
2009-06-02

  Carola Bouvin
Ja somliga har man det bättre tillsammans med......på avstånd.
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel