Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikallivet 2 (skrivet under musikalveckan - datorfri vecka)

 

Pang.
Oj, nerfallen dekor.
Huvudvärk av alla ljud,
svetten rinner i det kvava ljuset.
Lite dammiga kläder
och rundgång.
Va!? Det har jag inte alls sagt!
Hej och hå, falska toner
och tappade textrader.
Har du sett mina skor?
Evighetsminuter, oändliga sekunder.
Ta mig härifrån,
nu vill jag gå hem.
Yes, nu satt det!
Steg, steg, glid och smyg ut.
Färdigsminkad och rätt kostym,
där är skorna!
Smidig övergång och
nu är det snart dags...
Djupa andetag - nervositet -
salongen fylls - jag vet, jag vet!
Ljuset riktas mot scenen,
ridån går upp...
Åh, vad jag älskar musikallivet!




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel