Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka


Fönstren står öppna
frisk luft tränger in

Tänk att svalka kan vara så skönt




Fri vers av LassO
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 16:09



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, den är skön!
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO