Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Ensam i mörkret
andas in den friska
sköna kvällsluften
ser en stjärna falla

önskar tyst i natten
lycklig
över den vackra tavla
Gud har skapat
som återkommer
natt efter natt




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-06-02 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna