Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol......

 

och blå, blå himmel

jag 

i det sköna
mjuka gräset 

en prästkrage
bakom örat
fem i håret

och en i hand

..älskar


älskar inte
älskar
älskar inte
älskar
älskar inte
äsch... 

...ÄLSKAR!!"

jaaaaaaa, jag vann..

 

 

 

va...

vaddå rycka en och en?

 

Jag rycker väl hur jävla många jag vill..




Övriga genrer av ~Hope~
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 19:09



Bookmark and Share


    Melona
: )
2009-06-13

  Larz Gustafsson VIP
LOL!
Kanon!
2009-06-02

  Sturesdotter
igenkänningsfaktorn är HÖG
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~