Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Mina tankar för mig till den porlande bäcken
Det var där vi skulle mötas


Din vackra gestalt uppenbarar sig
Långsamt kommer du gående mot mig

Är redo nu

Lugn


Min kropp den längtar så
Vill våga öppna mig helt för dig

Som en blomma i gryningsljuset


Nu står du framför mig
Mina fingrar rör varsamt vid din nacke

Smekande

Sökande


Andetagen vilar mot din axel


Ditt ansikte i mina händer
De djupa glittrande ögonen som ber om kärlek

Blyg

Lite vädjande


Beröringen fortplantar sig
Virvlar upp genom kroppen


Din blick söker min
Älskade / Finns här för dig i detta nu


Lusten som ett skalv
En bävning

Kärlek

Samförsstånd


Tätt sammanlänkade i evigheten
Stjärnorna vakar över oss

Våra kroppar

Våra sinnen


Taggmoln
Mörka skuggor över himlavalvet


Öppnar mina ögon
Konturen av dig har bleknat

Ökande pulsslag

Skriket därinne
River
Sliter i bröstet


Söker efter svar

Stjärnorna förblir tysta
Obarmhärtighetens vassa klinga viner genom skymningen


Saknaden efter dig är stor...





Fri vers av Aquila
Läst 381 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-06-02 22:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Väldigt vacker kärleksdikt, men jag undrar varför det blir ett så negativt slut ....
2009-09-15

  poetryGirl
bra sinnlig text
2009-06-07

  Daigo
Du vet längtan och saknad! Kraftfulla, sanna ord...
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila