Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet får mig att tala med kärleken

Det dunkar hårt i bröstet
Jag känner hur jag svettas om händerna
Mina rörelser blir snabbare
Försöker samtidigt att få ut några ord
Men istället förblir jag stum

Du ser rakt i mina ögon
Och omfamnar mig
Dina händer är kring mina höfter

Jag känner dina djupa andetag
Emot min hals

Min hals som du kysser mjukt

Dina varma händer emot min kalla kropp
Ger mig hjärtlighet av trygghet

Min mun som tidigare gjorde mig stum
För mig med några ord när jag ser dig i ögonen…

- Jag är förälskad i dig




Fri vers av Bellé
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 22:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi som väl förmedlar känslor av kärleks tillit, tryggheten i...
2009-06-05

  "Dempa"
Du skriver så otroligt bra!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé