Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retrospektiv



I livets retrospektiv
ser jag mig barnet,
med de framtida premisserna.
Gud vad många illusioner
spridda för vinden,
vad många chimärer,
som nu är ångesten
av min svunna ungdom.



Retrospettiva

Nella retrospettiva della vita
vedo l´io fanciullo,
le future premesse.
Dio quante illusioni
disparse al vento,
quante chimere,
ch´ora sono l´angoscia
della mia svanita gioventú.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP