Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi älska, så ska vi älska..


dämpade, trippande fötter över vilande parkett

Vill smyga med dig över tysta golvplankor
Med stängda dörrar omkring oss
Vill jaga dig med lätta steg och kvävda skratt

Och när dagen invaderar och slukar natten och ingenting längre är som förr, så vill jag att du går.




Fri vers av orange haze
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-03 01:58



Bookmark and Share


  blaite
Bra bra
2009-09-12

    livetefteråt
känner verkligen igen mig i detta - och du beskriver det helt fantastiskt bra
2009-08-26

  Qiwi
håller absolut inte med om att detta är känslolöst, det snarare sprudlar av känslor och allt sånt där som är förbjudet.
2009-08-13

    sårosa
så vill jag med ha det ...

tycker om denna ...
2009-06-06

  Arowana
Känslolöst så att jag fryser till is.
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

orange haze
orange haze