Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurra för blåsten

Hurra för blåsten

den pumpar syre

till havets botten




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-03 10:10



Bookmark and Share


  aol
bara så sant
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson