Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibliotek, service och kultur


På vårt Bibliotek kan man se
En flagga, om att det är ”vallokal”
Ja eller valställe i alla fall

”Öppet månd-ons”
”stängt torsdag”
Öppet fredag 9-16….
”OBS förkortad öppet tid fredag 5/6”
Så var det med den vallokalen….

”SOMMAR Stängt 18/6 –14/8”
Så var det med den kulturen….




Fri vers av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO