Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 6/7


Tvekan 6

Död
Hon försvann återigen från denna värld
En vissnad blomma
Alldeles röd
Som blod, ifrån din mun
Borta

Du är inte här
Aldrig mer
Varför slocknade din inre låga
Utan att jag hann med?
Din kropp bli kall
Alldeles tyst
Skrik

Min vånda griper tag
Mitt liv rasar samman
I djupet skadas jag
En hand
Som dök ner och fattade tag
Håller

Jag lyfter
Vinden gör mina öron döva
Så tystnar allt
Skratt
Det porlar fram
Vackert
Är det du, älskade?




Fri vers av Lelle Lind
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind