Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 7/7


Tvekan 7

Moln
Det första jag ser
Dig
Du vandrar emot mig
Med graciösa steg
Vacker
Så outgrundligt vacker

Med stora vingar
Hon ser på mig
Den varmaste kärlek
En vit klänning
Kraft
Det ger mig styrka
Att överkomma eldens fruktade lågor

Hon talar till mig
Mjuka ord
Längtan
Värme
Lycka
Ord om underbara känslor

Hon tar min hand
För iväg mig
Till den plats vi delar
Där vi stannar kvar
Det man kan kalla
PARADIS




Fri vers av Lelle Lind
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind