Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget mot terrorismen


Det är inte över än, min vän
Inte på långa vägar
Kriget mot terrorismen
Innan alla kan komma att komma överens och hålla sams
Slå en pakt
Vara snälla emot varann
Då vi respekterar varann över gränserna ifrån land till land och det oavsett vilken religion som vi har
Oavsett vilken religion som vi har, så ska vi ändå kunna hålla varann i hand och hålla sams
För när det kommer till kritan är vi alla lika röda inuti
I blodet
Och det finns det ingenting som vi kan göra någonting åt
eller ens ändra på
Vi är alla människor
Människor som bara vill leva våra liv i harmoni
Men då måste vi bara lära oss att respektera varann
Ta varann för vad den är…..

Det är inte över än, min vän
Inte på långa vägar
Innan vi har lärt oss vad riktig kärlek handlar om………

Ken Cassel
3/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 17:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Tror aldrig krigen tar slut, tar ett slut,
börjar et annat.
2009-06-03

  peter markurth
krig= slut då de sista mäniskorna dör ut....tyvärr
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel