Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossade drömmar



Du kvinna krossar mina drömmar.
lämnande mig med sömnlösa nätter.
Vilket är motivet av denna chimären,
om allt detta inte mynnar ut i sanning?
Ack! Så mycket åtrå i detta vuxna hjärta
som skälvande i förhoppningar
inom sig dör.




Sogni infranti


Tu donna infrangi i miei sogni
lasciandomi passare nottate insonni.
Qual né lo scopo di questa chimera
se tutto ció non sgorge in cosa veritiera?
Ahimé quant´ansia in questo adulto cuore
che palpitando di speranze
in se muore.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP