Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
psykologen gav mig klarhet


Lugn, lugn...

Jag blev hypnotiserad,

drömde att jag var klarvaken i dimman vid sjön.

Tecken och tal for mig förbi,

där jag trädde an stigen,

mot mitt uppvaknande,

mot lugnet på andra sidan mitt sinne...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson