Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håll dem kärt


Det är få blommer du finner i öknen


Det är få blommor du finner i öknen
den du finner ska du vara mycket rädd om
och oavsett om möjligheten finns att du tappar den
så ska du ändå försöka
hålla den kvar
(Den kan vara avgörande)




Fri vers av Glaaskupan
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan