Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ständiga berg- och dalbanan



Jag är vilsen jag är oviss.
Jag är bestämd jag är säker.
Jag är både det ena och det andra,
Samtidigt som jag är en och densamme.

Jag är allt jag behöver vara
för alla i min omgivning,
utom för mig själv.

Vad jag behöver är.. ?

Ibland kan man inte klara det på egen hand
Men vem vill vara den hjälpande handen?
Vad är det för hjälp som behövs?
Vad är det för hjälp som står att få?


Förvirringen är total
under det fridfulla spralliga ytan.
Men jag står fortfarande,
jag står.




Fri vers av CPrince
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 23:46



Bookmark and Share


  komplicerad
Det är ju bra att du står i alla fall :) fint.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

CPrince