Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoia






har lagt de första stenarna igen
snälla skynda dig att klättra över

murar in mig själv
utan kryphål

utan syre

skyddar mig från att bli sårad
men dina sår läker väl ?
med tiden
det gör alla

tidshål - håltid - sårtid - tårtid - tid för tårar

skall jag mura in dig också ?
med kärlek
med rädsla

för mina känslor lever väl än ?
syrebrist
hjärtflimmer
kärlek
utan kryphål

kärlekshål - hålkärlek - kärlek med hål i - ihålig kärlek ?




Övriga genrer av nea.
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-21 20:03



Bookmark and Share


  Elin Ekaterina
Jag älskar denhär dikten!
Den är mörk, den är känsloladdad, den är underbar!
Man känner sig alldeles instängd av den,
du väcker starka känslor.
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.