Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång



Ser solnedgången i fjärransgång
Alla färger som lyser upp

Vackra färger
Som försvinner med solens nedgång

Röd som kärlekens vackra färg
Orange som eldens passion

Borta med vinden
Borta för kvällen

Tillslut blir allt svart
Månen börjar lysa

Passionen är borta
Näst kväll är den tillbaka





Fri vers av Joseefaajjn
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-04 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joseefaajjn
Joseefaajjn