Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhet

osäkerheten gör att man känner sig liten här på världen
Man känner att man inte är värd ett skit här på jorden

Alla behöver närhet,alla behöver kärlek
Att låta någon komma nära in på är svårt

Att släppa ner den muren man byggt upp är inte lätt
Man känner sig så skör,man känner sig sårbar

Det är inte lätt,men det är inte svårt
Att riva den muren man byggt upp
Det säkerhetnätet man har

Man vill inte visa sig sårbar
Man vill inte visa sig svag

Tillslut är man ensam,för man har inte vågat
för man har har inte vågat släppa in någon
Då är man ensam igen och måste börja om från ruta ett!











Fri vers av Joseefaajjn
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-07 20:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Gullefint!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Joseefaajjn
Joseefaajjn