Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa



När ja va liten såg jag upp till dig
Jag va din lilla flicka

Jag lämnade aldrig din sida,
vi gjorde allt tillsammans

Allt det här är som borta
Allt det försvann den dagen jag förstod

Idag kan jag inte ens se på dig som du va min pappa
Jag vill inte att du ska va min pappa
Allt du har gjort mot mig
Du har tappat min respekt.

Alla åren som gick,utan att jag insåg
Jag hatar dej mer och mer för alla gånger jag ser ditt verkliga dig
Vill inte att det ska va sant,vill ha tillbaka min pappa...!

Jag kommer aldrig att förlåt dig för det du har gjort
Du kommer aldrig få tillbaka din dotter,jag kommer aldrig få tillbaka min pappa.




Fri vers av Joseefaajjn
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-04 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joseefaajjn
Joseefaajjn