Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R<3


Jag har aldrig vore mig likt sen den dagen du lämnade mig,och gick iväg
Du va den jag älska,du va den jag ville ha

Varje dag som går saknar jag dig mer och mer
Men jag har mig själv att skylla

Du är den jag vill leva med
Du är den jag vill ha vid min sida

Snälla älskling kom tillbaka
Jag kan inte leva utan dig

Jag älskar fortfarande dig
Jag tänker på dig varje dag som går,inte en dag kan gå utan att tänka på dig

Tänker tillbaka på den tiden som va
Den bästa tiden i mitt liv
Kan vi spola tillbaka tiden
Kan vi börja om igen

Älskling du är allt jag vill ha
Du är den jag vill leva med
Du är den jag älskar

Livet utan dig är menigslöst
Snälla kom tillbaka till mig

Jag ska visa att jag kan älska dig på rätt sätt
Jag ska visa att jag aldrig släpper dig igen

Snälla älskling kom tillbaka




Fri vers av Joseefaajjn
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joseefaajjn
Joseefaajjn