Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan



Folk frågar,mår du bra?
Man sätter på en mask säger att man mår bra
Men smärtan inombords är outhärdlig

Med masken på går man runt och ler
som ingeting vore fel

När man är ensam blir smärtan för stark
Man orkar inte kämpa emot längre
tårarna bara rullar ner

Undrar vad man har gjort för fel
Hur kunnde det bli så hära

Med mörket som faller
så tar smärtan över

Man undrar hur man kommer orka
Kraften man är som borta med vinden
Kommer man orka natten?




Fri vers av Joseefaajjn
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-06 15:29



Bookmark and Share


  Taima
Känner mycket väl igen det du beskriver, och den där masken man sätter på är inte bra, bara skadlig för själen... Svår att ta av då man är bland folk kanske, men jag hoppas verkligen du har någon du kan ta av den inför.
Att bara ha någon att tala med, en axel att gråta mot, är mycket värt, och gör det mycket lättare att orka..
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Joseefaajjn
Joseefaajjn