Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....



Vill bara skrika
Vill bara gråta
Vill släppa ut allt jag känner innombord

Vill inte att ni ska se den vekla flickan inombords
Den flickan som är trött på livet
Den flickan som inte har någon livsgnista

Det enda som får mig att överleva,är att jag inte vill verka vek
Ingen ska få bryta ner mig,inge ska få trycka ner mig

Jag ska kämpa tills dagen är kommen
Jag ska vara stark
Jag ska visa att jag kan
Jag ska visa att jag är bättre




Fri vers av Joseefaajjn
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joseefaajjn
Joseefaajjn