Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerar en rad relationstexter, inte baserat på mina egna erfarenheter alla ggr och inte några aktuella händelser.


Relationer: Lustans vilsna efterräkningar


Han kom
Som en överårig Dustin Hoffman
Och checkade in
De var ju bara eftermiddag
Han pröjsade på en gång

Skickade ett sms med bara 3 siffror
De var rumsnumret
Så hon som fick det skulle veta
Hon, som var en underårig ”Mrs Robinson”
Så nu var de klart

Men smygandet tär
Tänk om nån ser, hon ser sej om
Precis som han gjorde, innan
Tar sej till rummet

Kärleken är underbar
Erotiska möten mellan 2
Fantastiskt var ordet
Otroliget… i flera timmar

Sen börjar det
Nötandet i hjärtat
Det dåliga samvetet
De tillfredsställda lustarna

Med steg som från en tjuv går de
Åt varsitt håll
Mellanlanda på en fika i cafet
Inte för lusten att fika men med ambition att
Försöka driva bort olusten eller en del av den

Hemma glad i hågen på ytan
En kväll med håglösa ögona
Rädsla att visa nåt som ger partnern lust
”för älskade” kan man knappast säga längre
eller….




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-04 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO