Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlös



När inte munnen
bär mina ord

skriver jag
ur
förtvivlans röst

 

 

 

 

 




Fri vers av Blodros
Läst 308 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-04 17:28



Bookmark and Share


  nightsoulz
känns verkligen att läsa... kort o bra fångat med feeling..
2009-12-06

  etthjärtaäralltidrött
oj, så bra!
2009-08-04

  peter markurth
kort, välbyggt..
2009-06-04

    Stella Stol
uttryck som gör avtryck
du skriver för mig ibland känns det som
2009-06-04

    ej medlem längre
Text med mycket innehåll. Snyggt.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros