Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsflottar


Flottar


Alla åker vi på flottar
En del ensamma
En del är flera
En del liksom åker så nära så man kan tro
Att det är samma nästam

Långsamt flytande fram
En del mer rytande
Och allvarsam
En del trytande
En del med glam

En del står mest därbak
Andra därfram
Som tillplattade gondoler
I sakta mak oftast
Finessen med flottar är dock
Att man slipper simma
Och va blöt hela tiden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO