Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik inte!

Hallå där

Skrik inte

Jag stänger av nu

Jag vill koppla av nu

Hallå där

Jag skriker inte nu

Jag kopplar av nu

Hallå där

Skrik inte






Fri vers av Sayam Chortip
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip