Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte så konstigt att man längtar


¤¤¤¤ De fyra årstiderna ¤¤¤¤


begravningen är nära fåglarna har lämnat sin spillning på stenen
tre rosblad har blåst iväg ,sju kvar och ta med till Jukkasjärvi

maskarna ålar sig närmare magman ,men blir till piggelinsnacks för sorken
barnens glädjebollar ger eko i hjärnan vid slutet av en dröm och upplöses

ögonstrecken utvidgas till ett Konsummärke ,pupillerna dammas i oändligheten
dammets kapuschong dras ut i kapillärerna som skjuter ut i ett lamellopus

getingåskans viggkväll ger morgondisets tysthet för spisande faunan
äntligen ,har så ont i lederna ,skall bli gott med björkris till saunan




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 463 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-04 19:55



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra flyter din dikt in i min själ
2009-06-04

  Junitvillingen
Så bra skrivet!! Och jag håller fullständigt med om att det är ljuvligt med björkris till saunan - jag längtar till vår utebastu på sommarstället;-) Och Jukkasjärvi...det är förresten inte helt obekant för mig hihi!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn