Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimma

Timmen är tidig
och dimman ligger tät


Snart kan klarheten anas
då solen bryter fram
genom morgondiset


Men just nu..


..är timmen tidig
och dimman ligger tät




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 679 gånger
Publicerad 2005-09-25 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh