Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand

Ta min hand
Vandra vid min sida
Kollapsa inför det onda

Ta min hand
Jag leder dig fel
Tar du ett steg, tvingar jag fram två till

Ta min hand
Korsa de vägar som brinner
Och gå fel åt alla håll

Släpp min hand
Det kräver inget alls
Gäller bara att veta att man gör rätt




Fri vers av Lelle Lind
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-05 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind