Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och längtan ger lycka

Trä väggarna knakar då vinden blåser
I rummet där det står en nattlampa tänd
På den gamla fåtöljen sitter en dam
Boken hon läser handlar om förlorare
I kapitel tjugotvå står det något speciellt…

’’Varje stjärna mister sin glöd en dag,
i sin tid kommer en annan att lysa i dennes plats,
då himlen en natt får tillbaka sin glans’’

Damen som sin närmaste vill ha tillbaks
Blundar nu och vet att det kommer en dag
Då något bra skymmer varje bekymmer hon har
Kanske det då blir underbart som det förr brukade va…




Fri vers av Bellé
Läst 630 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé