Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag än är så blir jag så otroligt lätt kär

Det räcker med att någon mogen kviinna ler emot mig för att jag ska tänka
Okej! med ett leende på mina läppar
Synd då bara att jag är gift
Åh, så vacker hon är
Så ibland kan det kännas trist att vara gift
Ja, så är det tyvärr
( men säg ingenting till min fru )
Eller så gör ni det för då kan jag alltid hoppas att hon blir lite svartsjuk,,,,,,
*Ler*

Var jag än är så blir jag så otroligt lätt kär
Allra helst nu när du är här.........

Ken Cassel
5/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-05 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har precis samma problem.
Plus att den aldrig blir besvarad.
2009-06-05

  erkki
Tro inte att det går över unge man. Men som pensionär kallas det gubbsjuka!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel