Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik



Plötsligt undrar jag
vart musiken tagit vägen.
Plockar fram en CD
ur den välfyllda hyllan,
stoppar den i spelaren,
trycker på play.
Jag vaknar,
det börjar spritta i kroppen
och hjärnan sätter fart.
Katten vaknar,
vill kela mer än allt annat.
Vi lever
då det inte längre
är tyst som i graven.




Fri vers av Anna H
Läst 323 gånger
Publicerad 2004-06-11 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H