Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sexliv är med en brödrost och en soffa


ordet kärlek talar till mig ibland
jag leker att jag är kär
jag lekar att någon är kär i mig

jag låtsas knäppa upp din tunna blus
knapp för knapp
fantiserar om dina mjuka bröst (strumpa) som tittar fram
jag vidrör dem med tungan
lyfter din kjol och faller sakta ner på knä
slickar din fitta (soffkudden)
jag fantiserar dofterna
du har inte tvättat dig på länge

jag har stånd och min kuk
tränger sig sakta in i din fitta
stålet river min förhud och ollonet blöder
men jag är så upphetsad
och skriker "mer mer" med gäll röst
min säd fyller snabbt brödrostens öppningar


jag leker inte längre
tittar mig i spegeln
på soffan
på brödrosten
och dör lite till




Fri vers av Skäl till själ
Läst 485 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-05 20:34



Bookmark and Share


  objekt3
leenden. och soffkudden Är bättre än strumpan. ;)

(det gälla bygger dikten)
2012-01-05

  Maria Natasja
Mycket bra!
2010-06-09

  Ms Lovecraft
Ooh, det här är faktiskt det bästa jag har läst på länge!
2010-04-17

  Svartsilver
ja nog e det en sorglig dikt. men jag skrattar så jag nästan dör, fast jag nyss var så arg.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ