Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släckt din egen sol?

har du släckt din egen sol
varit den som blåst ut elden
låtit ljuset falna
och med dina egna tårar
dödat det sista glödande kolet?

har du dränkt den planta som har spirat
vackert grönskande mot ljuset strävande
nupit av dess knoppar som du blommande sett stråla
i färger som fått ditt föregående liv
att se svartvitt ut?

har du dödat det vackraste du vetat
det som rört vid det du trodde att du för alltid
skyddat bakom negativa tankar
och benhård förnekelse?




Fri vers av soulRebel_
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-05 21:04



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Mycket tänkvärt om det egna ansvaret, om medvetenheten om var jag står och vad jag gör av mitt liv. Otroligt bra skrivet om hur viktigt det är att inte förgöra sig själv och sina möjligheter.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_