Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni bara tror

 

Ni tror så mycket

att jag är som jag är för att min far slog mig

att jag gör det jag gör för att min mor inte kändes vid mig

att jag är skadad och därför fylls av glädje när blodet rinner

att jag är från mina sinnen och därför älskar se livet slockna i andras ögon

 

Men ni krånglar till det. Ibland är sakernas tillstånd så mycket enklare än så.

 

 

Jag gör det bara för att det roar mig

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 21:50



Bookmark and Share


  Sturesdotter
pang in i magen!
BRA!
2009-06-06

  Johan Bergstjärna VIP
Ja då är man sjuk.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP