Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De säger att EU blir mer och mer viktigt, men varför i helsike, syns inte de i politiken? Avdankade politiker och värdelösa debatter om frågor som är luft, helt omöjliga att fånga....


Jag röstade


Jag röstade
I onsdags
De finns inget att rösta på
Inga ambitioner
Inga löften
Inget att ta på alls

Bara en massa löst skitsnack
Typ ”lita på mej”
Vem fan vill lita på en politiker idag
Vem är så jävla dum
De är liksom under bottennivån idag

Men jag röstade
På piratpartiet
Mest för att de har i alla fall en fråga
De har inte de andra
Alternativet vore SD, som straff liksom
Så de andra fick lova att samarbeta
Men så blir de säkert i riksdagsvalet
SD:s närvaro kommer att tvinga de andra till samarbete
Och mindre käbbel…..

Piratpartiet kommer att irritera dom i Bryssel
De är i alla fall kul ;=)




Fri vers av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 13:16



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jag är för käbbel... tycker att det samarbetas alldeles för ofta... nej lite klassisk klasspolitik vill jag gärna ha. Alá Palme!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO