Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alle`n


I am walking down

Lovers lane

No Penny and No Lane

Today....

Inga älskare

Inga pengar

Inga oprövade lustar

Inga märkvärdigheter

Inga planeter eller oceaner

Som söker sitt mål


Kyssandet är de vinden som står för

Rikedomen är en frisk kropp

Tomheten kan också var frihet

Går sakta vidare längs

Kärleks alle`n

Allèn




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO