Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminicidio

Det är hon som är
sjuk men det
är jag som förblir
sängliggande,
så den sista kulan
sparar jag åt henne;

inte som ett hot
men som en gåva.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside