Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toppen

Men trots den kämpiga uppförstrappan
När man väl kommer upp igen så vet man att man äntligen är uppe
Och att man har nått höjdpunkten i sitt liv

Den har inget att göra med karriärer eller vänner
Utan höjdpunkten i ditt liv är när du hittar dig själv
Och alltid är lycklig, gör opositiva saker positivt
När du vet att nu är jag bara jag








Nu är jag uppe.




Fri vers av sozara
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara